at ninas place

nu har man precis tagit sig en promenad upp till nina. nu sitter ja här och bloggar lite kort, just för att uppdatera (:
vet inte riktigt vad vi tänkt att hitta på, men ska försöka att inte dras till datorn allt för mycket iallafall, får la försöka ragga upp lite annat folk om de skulle vara så :)

var på kalas hos syslingen min förut, var la där typ till halv sex eller nått, trevligt. men sen plingade jag iväg ett sms till ninus för att se vad hon hade för sig, och hon hade också precis kommit hem å hade inga större planer inför kvällen, förutom att hon skulle vara ensam hemma så jag drog dit och ja.. som sagt, nu sitter ja här å funderar på vad man kan hitta på en sån här kväll (:


bokenäs 2007 !!

frågade precis emma & CO. om dom kanske ville komma hit å joina, men tragiskt som det är så kunde dom inte eller..(orkade/hinner inte). innan dom ska hem å nana deras lilla mammakudde. |-)
faast vi fick gärna komma te dom.. men vi får la fundera på det ;) för en FF hemmakväll med nina har allt mycket att bjuda på också ! [:

om de inte märktes, så vare nina som skrev ! checka in - www.ninawinkler.blogg.se ! ((:
men pusshajj, vi höres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0